Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Waarom kies Naadloos Gerold Buizenstelsel?

February 22, 2016

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom kies Naadloos Gerold Buizenstelsel?

Waarom kies Naadloos Gerold Buizenstelsel?

 

1. Druk Uw Kosten

 

Het gerolde buizenstelsel dat wij kan meer dan 1000 meters bereiken, wat hoogst de de buizenstelselvakbonden en verbindingen tijdens installatie vermindert hebben geproduceerd, makend de installatie geschikter, drukt hoogst de totale kosten in installatie, en ook de onderhoudskosten.

 

2. Verbeter de Veiligheid

 

Als u het risico van preien in het instrument van hydraulisch systeem wilt verminderen, zal het gerolde buizenstelsel uw eerste en beste keus zijn. Vooral voor de situatie van verticale installatie, aangezien u de de buizenstelselvakbonden en verbindingen vermindert, verbetert het totaal de integriteit van het gehele systeem, verbetert de veiligheid tijdens het werken.

 

3. Compact Pakket voor Verzending en Opslag

 

Wij allen weten goed dat wegens de beperkte lengte van container in overzeese verzending, normaal, wij slechts naadloze buis met lengte kunnen verschepen minder dan 15 meters. Maar voor gerold buizenstelsel, zelfs lengte die meer dan 1000 meters bereiken, kan het ook gemakkelijk in container worden verscheept. Het naadloze gerolde die buizenstelsel is niveau per rol wordt gewonden, dan ingepakt door triplexgeval, ook die kan het niveau zijn op houten of plastic spoelen voor de kleinere afmetingen wordt gewonden.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229