Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Welk productieproces wordt gebruikt voor MTSCO laste pijpen?

May 15, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Welk productieproces wordt gebruikt voor MTSCO laste pijpen?

Het gelaste proces van de pijpproductie is een complex mengsel van technologie en technische deskundigheid die grondstoffen in de staalpijpen van uitstekende kwaliteit omzet. Deze gids onderzoekt het proces, van grondstoffenvoorbereiding, specifieke lassenmethodes, met inbegrip van PlasmaBooglassen (POOT) en van het Wolfram Inerte Gas (GTAW) lassen, en het uitvoerige Radiografische Testen (rechts), door aan milieuoverwegingen.

Aanvankelijk, ondergaat de grondstof, hoofdzakelijk roestvrij staal, het schoonmaken van, het oppoetsen van, en het ontvetten om onzuiverheden te elimineren. Het staal wordt dan ontrold, genivelleerd, en besnoeiing volgens de pijpspecificaties. Later, vormt een reeks rollen de staalplaat in een cilindrische die vorm, een proces als zich het koude vormen wordt bekend.

welded pipe

De beduidend gebruikte lassenmethode beïnvloedt de eigenschappen van de pijp. MTSCO-de fabriek gebruikt een combinatie van POOT en GTAW, verzekeren high-precision en kwaliteitslassen.

De POOT impliceert een vernauwde boog tussen een niet voor consumptie geschikte elektrode en het werkstuk, met een buitenenvelop van het beveiligingsgas. Dit proces biedt uitstekende controle over de las aan, die het maakt voor dunne materialen en complexe vormen geschikt.

Het lassen van GTAW, of TIG, verstrekt een hoog niveau van precisie. Terwijl het langzamer is en vereist meer vaardigheid dan een andere methodes, is het ideaal voor lassen dunne materialen en brengt een uitstekende kwaliteit op eindigt. Het gecombineerde gebruik van POOT en GTAW staat ons aan hefboomwerking toe de voordelen van zowel methodes, die superieure kwaliteit als sterkte in onze gelaste pijpen verzekeren.

welded pipe mtsco

Post-welding, ondergaat de pijp verscheidene het eindigen procédés. Het schoonmaken verwijdert om het even welke overblijvende slakken of die de verontreinigende stoffen, terwijl het ontharden, een thermische behandelingsprocédé, verlicht spanningen door lassen worden veroorzaakt. De pijp wordt gerangschikt, dan rechtgemaakt en op het testen voorbereid.

Gezien de kritieke aard van de las in pijpintegriteit, voert onze fabriek het Radiografische Testen van 100% (rechts) op de lasnaden uit. Rechts is een niet destructieve testmethode die Röntgenstralen of gammastraling gebruikt om de interne structuur van de las te bekijken en om het even welke verborgen tekorten te ontdekken. Deze grondige inspectie verzekert de hoogste kwaliteit en de veiligheidsnorm in onze pijpen.

mtsco welded pipe

Tot slot wordt de pijp gesneden, een definitieve inspectie alvorens afgeschuind en gegeven te verpakken en verschepend.

Het milieu-effect van pijpproductie is significant, implicerend aanzienlijk grondstof en energieverbruik en de emissie van verontreinigende stoffen. Om deze effecten te verlichten, verbeteren wij energierendement, gebruiken schonere energiebronnen, recycleren schrootmateriaal, en passen de technologieën van de verontreinigingscontrole toe.

 

Samenvattend, is de gelaste pijpproductie een veeleisend proces dat hoge technische deskundigheid vereist. Elke stap, van grondstoffenvoorbereiding aan definitieve inspectie, is kritiek in het verzekeren het afgewerkte product aan vereiste specificaties en normen voldoet. Het voorrang geven van aan kwaliteitscontrole en milieuduurzaamheid blijft een zeer belangrijke nadruk in onze moderne productieprocessen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867