Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Het gebruik van Inconel-legering

June 13, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over Het gebruik van Inconel-legering

Van Wikipedia

 

Gebruik

Inconel wordt vaak ontmoet in extreme milieu's. Het is gemeenschappelijk in de bladen van de gasturbine, verbindingen, en combustors, evenals turbocompressorrotoren en verbindingen, de elektrische goed schachten met duikvermogen van de pompmotor, bevestigingsmiddelen op hoge temperatuur, chemische verwerking en drukvaten, warmtewisselaarbuizenstelsel, stoomgenerators en kerncomponenten in kern onder druk gezette waterreactoren, aardgasverwerking met verontreinigende stoffen zoals H2 S en Co2, de ontploffingsschotten van het vuurwapen correcte ontstoringsapparaat, en Formule 1, NASCAR, NHRA, en april, LLC-uitlaatsystemen. Het wordt ook gebruikt in het turbosysteem van de 3de generatie Mazda RX7, en de uitlaatsystemen van hoog aangedreven roterende motorige Norton-motorfietsen waar het bereik van uitlaattemperaturen meer dan 1.000 graden van C. Inconel meer en meer wordt gebruikt in de boilers van afvalverbrandingsovens. De gezamenlijke Europese Torus en diii-D (fusiereactor) worden tokamaks de vacuümvaten gemaakt van Inconel. Inconel 718 wordt algemeen gebruikt voor cryogene opslagtanks, downhole schachten en brondelen.

Verscheidene toepassingen van inconel in ruimte omvatten:

 • Het ruimteveer gebruikte vier Inconel-nagels om de stevige raketspanningsverhogers aan het lanceringsplatform te beveiligen, acht totale nagels het volledige gewicht van klaar steunden om Pendelsysteem te vliegen. Acht breekbare noten zijn ingepakt op buiten de stevige raketspanningsverhogers, bij lancering scheidden de explosieven de noten vrijgevend de Pendel van zijn lanceringsplatform.
 • De Noordamerikaanse Luchtvaart construeerde de huid van de Noordamerikaanse x-15 die Rocket-powered vliegtuigen uit een Inconel-legering als „Inconel X“ wordt bekend.
 • Rocketdyne gebruikte Inconel x-750 voor de duwkamer van de F-1 die raketmotor in het eerste stadium van Saturn V spanningsverhoger wordt gebruikt.
 • SpaceX gebruikt inconel in de motorverzamelleiding van hun Merlin-raketmotor die bevoegdheden Valk 9 hulpraket.
 • In eerste voor 3D druk, de de raketmotor van SpaceX SuperDraco die het systeem van de lanceringsvlucht en stuw-landt duw voor de Draak V2 verstrekt bemanning-draagt ruimtecapsule is volledig gedrukt. In het bijzonder, is de motorverbrandingskamer gedrukt van Inconel gebruikend een proces van het directe metaallaser sinteren, en werkt bij zeer op hoge temperatuur en een kamerdruk van 6.900 kilopascals (1.000 psi).

Inconel wordt ook gebruikt in de automobielindustrie:

 • Tesla Motors gebruikt nu Inconel, in plaats van staal, om de belangrijkste schakelaar van het batterijpak in zijn Models te bevorderen zodat het onder de hitte van zware stroom veerkrachtig blijft. Tesla beweert dat dit promotievoertuigen toestaat om de maximumpakoutput van 1300 tot 1500 ampèren veilig te verhogen, verwijst het toestaan voor een verhoging van machtsoutput (versnelling) Tesla naar dit als „Belachelijke Wijze“.
 • Ford-het Motorbedrijf gebruikt Inconel om het turbinewiel in de turbocompressor van zijn die EcoBlue-dieselmotoren te maken in 2016 worden geïntroduceerd.
 • De uitlaatkleppen op NHRA de Hoogste Brandstof en de Grappige Autobelemmering het rennen motoren van Inconel.Inconel worden gemaakt wordt ook gebruikt in de vervaardiging van uitlaatkleppen in hoge prestatiesaftermarket turbo en de Aangejaagde motor van Mazda Miata bouwt (zie Flyin Miata).
 • BMW heeft sindsdien Inconel in de uitlaatverzamelleiding van zijn auto van de hoge prestatiesluxe, BMW M5 E34 met de iconische S38-motor die gebruikt, die hogere temperaturen weerstaan en backpressure verminderen.
 • Jaguar-de Auto's heeft pasvorm, in hun Jaguar-F-Type SVR hoge prestatiessportwagen, een nieuw lichtgewichtinconel-titaniumuitlaatsysteem aangezien norm die hogere piektemperaturen weerstaat, backpressure vermindert en 35 pond (16kg) van massa van het voertuig elimineert.

Gerolde Inconel werd vaak gebruikt als opnamemiddel door gravure in zwarte doosregistreertoestellen op vliegtuigen.

De alternatieven voor het gebruik van Inconel in chemische toepassingen zoals gaszuiveraars, kolommen, reactoren, en pijpen zijn Hastelloy, perfluoroalkoxy (PFA) gevoerd koolstofstaal of vezel versterkt plastiek.

Inconellegeringen

De legeringen van inconel omvatten:

 • Inconel 600: Stevige versterkte oplossing
 • Inconel 625: Zuurvaste, goede lasbaarheid. De LCF-versie wordt typisch gebruikt in blaasbalgen.
 • Inconel 690: Lage kobaltinhoud voor kerntoepassingen, en laag weerstandsvermogen
 • Inconel 713C: Precipitatie hardenable nikkel-chromium basis gegoten legering
 • Inconel 718: Gamma dubbele eerste versterkt met goede lasbaarheid
 • Inconel 751: Verhoogde aluminiuminhoud voor betere breuksterkte in waaier 1600 °F
 • Inconel 792: Verhoogde aluminiuminhoud voor betere corrosieeigenschappen op hoge temperatuur die, vooral in gasturbines worden gebruikt
 • Inconel 939: Gamma eerste versterkt om lasbaarheid te verhogen

In leeftijds verharden of precipitatie die verscheidenheden versterken, legerend toevoegingen van aluminium en titanium combineer met nikkel om de intermetallic samenstelling Ni3 (Ti, Al) of eerste gamma te vormen (γ'). Kleine kubieke kristallen van gamma de eerste vormen die misstap en kruipen effectief bij opgeheven temperaturen remmen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het gebruik van Inconel-legering 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867