Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

De jaarlijkse midden van het jaarvergadering

July 24, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over De jaarlijkse midden van het jaarvergadering

Een half jaar heeft, vorige week overgegaan, MTSCO gehouden de jaarlijkse midden van het jaarvergadering. MTSCO is gevestigd dertien jaar en ervaren vele voor- en tegenspoed. Op de vergadering, beschreef Moedige Hua de ontwikkeling en de veranderingen de laatste jaren van het bedrijf, en concentreerde zich op de strategische ontwikkelingsrichting in de toekomst. Iedereen is zeker over de toekomstige perspectieven op de roestvrij staalindustrie. Elke verkoopafdeling en logistiekafdeling hebben een samenvatting van hun werk in het eerste halfjaar en een plan voor de tweede helft van het jaar gemaakt, wijzend op hun eigen aanwinsten en verliezen. In termen van het werkefficiency en methodes, hebben wij ook betere en verfijndere methodes voorgesteld.

 

laatste bedrijfsnieuws over De jaarlijkse midden van het jaarvergadering  0

laatste bedrijfsnieuws over De jaarlijkse midden van het jaarvergadering  1

 

In het eerste halfjaar, waren er ook sommige eminente werknemers die op de vergadering werden aanbevolen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De jaarlijkse midden van het jaarvergadering  2

 

In de avond, samen hadden wij een partij. Het thema van de vergadering was de republiek van China, die de atmosfeer tijdens de periode van de republiek van patriottisch China en vele jongeren opnieuw creeerde die bravely, en het land redde.

Iedereen kleedde zich in hun eigen gedetailleerde kostuums, die volkomen het thema van de republiek van China pasten. U zult één of andere mooie jonge vrouwelijke studenten, wijsheids ondergrondse partij, en mooie riksjameester etc. zien.

 

laatste bedrijfsnieuws over De jaarlijkse midden van het jaarvergadering  3

 

Iedereen genoot van de partij, die het rode tapijt lopen en heeft een show. De partij is volledig van etc. bewogen, gelach, heerlijk voedsel…. Door zich dit het verzamelen, verdiepen ons begrip van elkaar en bevorderen het gevoel door deze partij. Het toont een team van solidariteit, liefde, en positief.

 

laatste bedrijfsnieuws over De jaarlijkse midden van het jaarvergadering  4

 

Wij juichen omhoog Mr.He toe zijn bevordering, en iedereen nam een zegen door video. Door zijn inspanningen en krijg een vooruitgang, is iedereen trots van hem. Wij gelukwens de bevordering van onze collega's, wij zijn opgewekt van de vooruitgang van Mtsco. Door uw voorbeeld zullen anderen volgen, en u zult hen helpen optillen!

Tot slot willen wij uitdrukkelijk die zelfde zoals het thema van de partij, met onze sterkte van de jeugd, toekomstige beter van Mtsco en beter liet! Vorder, MTSCO!

 

laatste bedrijfsnieuws over De jaarlijkse midden van het jaarvergadering  5

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867