Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Rusland – Een reis van ijs en vuur

November 30, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Rusland – Een reis van ijs en vuur

In november was Mtsco vereerd om de succesvolle terugkeer van 2 families, Joey en Amy, te verwelkomen die naar Rusland waren gegaan.en na een maand hard werken vruchtbare resultaten bereikt.

Tijdens deze reis namen zij deel aan 5 tentoonstellingen, waaronder Metal Expo, SPIGF en Weldex.en introduceerde Mtsco's driehoek draadDe klanten toonden grote belangstelling voor Mtsco en de producten en hadden diepgaande besprekingen over toekomstige inkoopsamenwerking.

Veel van onze nieuwe vrienden toonden veel enthousiasme, wat ons niet alleen meer liet weten over de nieuwe ontwikkelingen in de Russische buis- en draadindustrie,maar ook om nieuwe kennis te leren over de verwarmingsindustrieWij kijken ernaar uit om een langdurige en stabiele samenwerking met u te sluiten.

1701309362803809.jpg

Tijdens een maand bezochten we voornamelijk relevante klanten in Moskou en Sint-Petersburg.verdwalenMet onze gezamenlijke inspanningen en de hulp van onze cliënten, hebben we de obstakels overwonnen.

mtsco stainless steel.jpg

 

In het proces willen we onze oprechte dank betuigen aan die vrienden, oud en nieuw,voor hun warme gastvrijheid en vooral voor de zorgvuldige aandacht die werd besteed aan de twee dames die voor het eerst voet op Russische bodem zetten.Het was een genoegen om tijd met u door te brengen, en uw goedkeuring van Mtsco en haar producten te zien, maakte alle moeilijkheden de moeite waard.

mtsco russia.jpg

 

Rusland is altijd een van de belangrijkste markten van MTSCO geweest.De Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de resultaten van de onderzoeksprocedure.Ondanks de afstand tussen China en Rusland, is Mtsco dichter bij u gekomen door dit bezoek.We kijken ernaar uit om in de toekomst meer uitdagingen voor u op te lossen.!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867