Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

NPT? NPSC? Wat weet u over draden?

March 29, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over NPT? NPSC? Wat weet u over draden?

Het schroefdraad verwijst naar het ononderbroken convexe deel met specifieke dwarsdoorsnede en spiraalvormige die vorm op de oppervlakte van cilinder of kegel wordt gemaakt. De draad is verdeeld in cilindrische draad en kegeldraad volgens zijn oudervorm; externe draad en interne draad volgens zijn positie in de ouder; de driehoekige draad, rechthoekige draad, trapezoïdale draad, randde draad en andere speciale vormdraden volgens zijn dwarsdoorsnedevorm (tandtype).

Onder de cilindrische draden, heeft de driehoekige draad goede zelfsluitende prestaties. De pijpdraad wordt gebruikt voor strakke verbinding van pijpmontage. De rechthoekige draad heeft hoog rendement, maar het wordt vaak vervangen door trapezoïdale draad omdat het niet gemakkelijk is te malen en het is moeilijk om de interne en externe draden te centreren. De werkende rand van getande draad is dicht aan rechthoekige rechte rand, die meestal wordt gebruikt om unidirectionele askracht te dragen. Bijvoorbeeld, zijn NPSC en BSPP allen cilindrische draden, en hun draden zijn volledig parallel.

 

laatste bedrijfsnieuws over NPT? NPSC? Wat weet u over draden?  0

 

De kegeldraad is driehoek in vorm, die hoofdzakelijk voor pijpmontage wegens zijn strak die draadpaar gebruikt wordt door tandmisvorming wordt verzekerd.

De gietende die pijpmontage door MTSCO wordt geleverd is meestal NPT en NPSC-draden. Wij zeggen draad gewoonlijk hoek van 60 ° (NPT, NPSC), 55 ° (BSPT, BSPP), verwijzen naar hoek van tand uiteinde vorming. NPT en BSPT zijn spitse draden, die versmalling van 1:16 hebben. Wegens deze eigenschap, kan de ruwe bandwond op de draad meer gelijk op de draad worden verdeeld, die betere het verzegelen prestaties heeft. Tegelijkertijd, is wordt gebruikt de muur van de ijzerpijp in spitse pijpdraad dikker, wat hogere drukweerstand heeft, zodat wordt dit soort draad over het algemeen gebruikt aan verbindingsvloeistof en gas dat.

 

MTSCO kan een groot aantal 304/316 gegoten pijpmontage, met inbegrip van Elleboog, T-stuk, Unie, Hexuitdraairing, Slanguitsteeksel, de Adapter van Uitsteekselbush leveren ....... Het keurt CNC verwerking goed die, die en technologie vastlopen onttrekken, met nauwkeurige grootte, mooie mond en snelle levering. Wij kunnen vrije steekproeven voor klanten verstrekken, om welkom heten te raadplegen!!

 

laatste bedrijfsnieuws over NPT? NPSC? Wat weet u over draden?  1

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229