Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

MTSCO verheugt zich op uw het toetreden in de volgende 13 jaar!

December 12, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over MTSCO verheugt zich op uw het toetreden in de volgende 13 jaar!

 

 

8 Dec, is de 13de verjaardag van het oprichten van Jiaxing-het Roestvrije staalco. van MT, Ltd vroeg in de ochtend, alle werknemers die samen worden verzameld om een opwindende de teambouw activiteit uit te voeren.

 

Sinds zijn onderneming in 2006, heeft MTSCO zich op basis van constant het verbeteren van collectieve cultuur ontwikkeld. Van het aanvankelijke driepersoonsteam aan huidige dozens van persoon heeft het team, vele voor- en tegenspoed ervaren. Het is een geest van het verlaten niet en het opgeven niet die ons maakt zich aan vandaag ontwikkelen. Vandaag, heeft het bedrijf het levenslange leren bepleit, en elke werknemer verbetert constant hun professionele kennis, bedrijfsniveau en communicatie capaciteit, en verleent more and more professionele dienst aan klanten. Om het betrouwbaarste industriële metaal te zijn is de provider in de wereld onze optiek van de bedrijven.

 

laatste bedrijfsnieuws over MTSCO verheugt zich op uw het toetreden in de volgende 13 jaar!  0

 

laatste bedrijfsnieuws over MTSCO verheugt zich op uw het toetreden in de volgende 13 jaar!  1

 

Veronderstel de aantallen beelden en sorteer hen in orde. Test ons hersenen en groepswerk.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over MTSCO verheugt zich op uw het toetreden in de volgende 13 jaar!  2

 

Werp de waterfles, boor de kabelcirkel op zijn beurt, en beëindig de uitdaging in de kortste tijd.

 

 

 

Elk lid is actief betrokken bij het spel. Hoewel er slechts één kampioen uiteindelijk is, heeft iedereen zorgvuldig hun ervaring samengevat.

 

In groepswerk, zouden wij op de leider volledig moeten vertrouwen, en iedereen zou het algemene proces van elke positie moeten begrijpen. Nadat elk project wordt voltooid, moet het worden samengevat en worden geraffineerd. Begrijp constant de de industrietendens en begrijp het recentste de groeipunt. Wanneer het bepalen van doelstellingen, moeten wij strikt en bepaald zijn met ons een opwindende doelstelling.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over MTSCO verheugt zich op uw het toetreden in de volgende 13 jaar!  3

 

 

In de middag, hadden wij een zeer moeilijk spel. Alle leden worden vervoerd door een aangewezen gat zonder de hulp van hulpmiddelen, en wij mogen niet in het midden spreken of communiceren. Het is een grote test van onze capaciteit samen te werken en volharding. Wij ontbraken dozens tijden, en uiteindelijk hadden wij zelfs niet fysieke sterkte, maar wij gaven nog iedereen niet op.

 

laatste bedrijfsnieuws over MTSCO verheugt zich op uw het toetreden in de volgende 13 jaar!  4

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867