Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Ontmoet MTSCO, voorzie de toekomst

July 13, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Ontmoet MTSCO, voorzie de toekomst

Vorige week, MT-Groep gehouden de jaarlijkse midden van het jaarvergadering. 2022 is ook een jaarhoogtepunt van veranderingen en uitdagingen voor Mtsco. In het eerste halfjaar, veranderden wij ons nieuw bureaumilieu, hielden de commerciële PK concurrentie, en namen aan Buis Dusseldorf na vier jaar deel.

 

laatste bedrijfsnieuws over Ontmoet MTSCO, voorzie de toekomst  0

 

In de internationale omgeving, hebben wij het effect van de Russische Oekraïense oorlog, de opschorting van de epidemie in Shanghai twee maanden en de verdere overzeese ladingsexplosie ervaren. Hoewel elke gebeurtenis een uitdaging aan Mtsco is, hebben wij altijd het omhelzen van verandering als onze ondernemingswaarde genomen.

In zulk een milieu, MT-heeft de Groep 60% van het jaarlijkse doel in het eerste halfjaar, een verhoging van 53% tijdens dezelfde periode 2021 bereikt. In de PK concurrentie, bereikten vijf afdelingen ook de vastgestelde doelstellingen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Ontmoet MTSCO, voorzie de toekomst  1

 

Op de vergadering, maakte de groeps algemene manager, M. Hua, verder planning en verklaring op de toekomstige de strategie en de industrietendensen van het bedrijf; Alle commerciële afdelingen en productdochterondernemingen hebben ook samenvattingen voor de eerste helft van het jaar en plannen voor de tweede helft van het jaar gemaakt. Iedereen is volledig in de tweede helft van het jaar van vertrouwen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Ontmoet MTSCO, voorzie de toekomst  2

 

Als een volle maan mijn boogkromming, hier behold Briljante helden die wij vandaag hebben gezien. Men verwacht dat er in de tweede helft van het jaar meer uitdagingen zal zijn, maar Mtsco zal de geest van klimmers bevestigen en zal zich vooruit bravely bewegen!

 

Ontmoet MTSCO, voorziet de toekomst, MT-Groep kan niet de zijn eerste helft van het jaar zonder de steun van nieuwe en oude klanten bereiken. Dank u voor uw keus en vertrouwen. In de toekomst, zullen wij de beste diensten en de producten blijven verlenen!

Wens in de tweede helft van het jaar alle nieuwe en oude klanten bloeiende zaken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Ontmoet MTSCO, voorzie de toekomst  3

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229