Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

De materialen voor de Ruimtevaart en Militaire die Industrie, in China wordt gemaakt rijpt

June 3, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over De materialen voor de Ruimtevaart en Militaire die Industrie, in China wordt gemaakt rijpt

De 20ste eeuw is een eeuw van snelle ontwikkeling van moderne wetenschap en technologie, één van de belangrijke tekens is de briljante verwezenlijkingen van mensen op het gebied van ruimte. In de 21ste eeuw, heeft de ruimte een breder ontwikkelingsvooruitzicht getoond, en de ruimtevaartactiviteiten op hoog niveau of op ultrahoog niveau zijn frequenter. De grote verwezenlijkingen van de ruimtevaartindustrie zijn onafscheidelijk van de ontwikkeling en de doorbraak van ruimtevaart materiële technologie

 

Superalloy: nadruk op de militaire motorvraag

 

1. Superalloy, voor op hoge temperatuur wordt geproduceerd

Het traditionele staal zal boven 300 ℃ zacht worden en kan niet aan milieu op hoge temperatuur aanpassen. om de efficiency van de hogere energieomzetting na te streven, is de het werk temperatuur op het gebied van thermische motormacht hoger en hoger. Superalloy wordt gekweekt en kan stabiel in het milieu op hoge temperatuur boven 600 ℃ werken, en de technologie verbetert constant.

Volgens de belangrijkste elementen van de legering, zijn superalloys verdeeld in ijzerbasis, van de nikkelbasis en van de kobaltbasis superalloys. In 2018, de output van nikkel gebaseerde superalloy, op ijzer-gebaseerde superalloy en kobalt gebaseerde die superalloy van 80%, 14,3% en 5,7% respectievelijk rekenschap wordt gegeven. Superalloy is het belangrijkste materiaal van vliegtuigmotor. Het is gebruikt in vliegtuigmotor sinds zijn geboorte, en geweest een belangrijk materiaal voor de productie van ruimtevaartmotor. Het prestatieniveau van motor hangt grotendeels van het prestatieniveau van superalloy materialen af. In moderne vliegtuigmotor, geeft de hoeveelheid superalloy materialen van 40% rekenschap - 60% van het totale gewicht van de motor. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor vier hete eindcomponenten: verbrandingskamer, deflector, turbineblad en turbineschijf. Bovendien wordt het ook gebruikt voor versnellingsbak, rings, nabrander en staartpijp.

 

laatste bedrijfsnieuws over De materialen voor de Ruimtevaart en Militaire die Industrie, in China wordt gemaakt rijpt  0

 

Momenteel, superalloy van China is de industrie tijdens een periode van de groei, en er is een brede ruimte voor de toekomstige ontwikkeling van de industrieketen ondernemingen. Het aantal superalloy van China productieondernemingen is beperkt, en het productieniveau is ver achter dat van de Verenigde Staten, Rusland en andere staatsbedrijven, maar de laatste jaren, hebben de productiecapaciteit en de outputwaarde beduidend verbeterd. Militaire superalloys zijn tijdens ononderbroken bevordering, en R&D-het vermogen is de stichting van Superalloy ondernemingen.

 

 

2. Ijzer gebaseerde superalloy

Ijzer gebaseerde wordt superalloy gebruikt bij lage temperatuur (600 ~ 850 ℃), die over het algemeen voor een deel van motor met lage het werk temperatuur, zoals turbineschijf, versnellingsbak en schacht wordt gebruikt. Nochtans, op ijzer-gebaseerde hebben superalloys goede mechanische eigenschappen bij middelgrote temperatuur, die aan of beter dan gelijkaardige nikkel gebaseerde legeringen gelijkwaardig zijn. Bovendien op ijzer-gebaseerde zijn superalloys goedkoop en gemakkelijk om tijdens het hete werken te misvormen. Tot dusver, op ijzer-gebaseerde worden superalloys nog wijd gebruikt op het gebied van middelgrote temperatuur als turbineschijven en bladen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De materialen voor de Ruimtevaart en Militaire die Industrie, in China wordt gemaakt rijpt  1

 

3. Superalloy van de nikkelbasis: misvorming/het gieten/nieuwe legering bevorderend

Superalloy van de nikkelbasis werkt over het algemeen onder bepaalde spanning boven 600 ℃. Het niet alleen heeft goede oxydatieweerstand op hoge temperatuur en corrosieweerstand, maar ook heeft sterkte op hoge temperatuur, kruipensterkte en duurzaamheidssterkte, evenals goede moeheidsweerstand. Het wordt hoofdzakelijk etc. gebruikt in de structurele delen op hoge temperatuur van ruimtevaartgebied, zoals het werkende blad, turbineschijf, verbrandingskamer. Volgens het productieproces, kunnen superalloys van de nikkelbasis in veranderlijke legering, gegoten superalloy en nieuwe typesuperalloy worden verdeeld. Nikkelbasis gegoten wordt superalloy hoofdzakelijk gebruikt voor de vin van de turbinegids in motor, en zijn het werk temperatuur kan 1100 ℃ ° C bereiken hierboven, kan ook voor turbinebladen worden gebruikt, is zijn temperatuur lager dan overeenkomstige gidsvin 50-100 ° C。

ERAUM-de Legering specialiseert zich in de productie van de corrosiebestendige legering van het nikkelmolybdeen, vliegtuigmotorsuperalloy, de legering van het nikkelkoper voor kernenergie, precisielegering, lage uitbreidingslegering en andere nieuwe legeringsproducten. De producten voldoen strikt aan de nationale standaard, Amerikaanse norm van /German /Japanese en andere normen. De producten worden gebruikt in nationale defensie, ruimte, vervoer, materiaal productie, schipplatform, olie, aardgas, de chemische industrie en andere industrieën. Zoals legering 600/601/625/800/825/C276/400/925/GH3030, enz.

Door meer dan tien jaar van onderzoek en ontwikkeling, zijn de productietechnologie en de efficiency van diverse materialen zeer verbeterd. De onderneming heeft de nationale certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem van wapens overgegaan en het materiaal, verkregen meer dan 24 gemachtigde octrooien, nam aan de revisie van 9 nationale normen en 3 de industrienormen deel. ERAUM heeft actief aan het burgerlijke militaire integratieproject, op voorwaarde dat legeringsmaterialen op hoge temperatuur voor een PLA-eenheid, op voorwaarde dat de speciale legeringsmaterialen van uitstekende kwaliteit voor de groep van de de artillerieindustrie van China, en de verstrekte nieuwe lage materialen van de uitbreidingslegering voor de de luchtvaartindustrie van China deelgenomen. Het is met succes toegepast op de binnenlandse grote vliegtuigen C919, vervangend de invoer met binnenlandse degenen, brekend het buitenlandse blokkademonopolie en vullend de binnenlandse spatie.

 

Naast binnenlandse levering, de laatste jaren, door de samenwerking van MTSCO, is het de uitvoervolume van nikkellegering gestegen met 30% elk jaar, en de kwaliteit en de dienst worden geleidelijk aan erkend door de internationale markt. In Mei, legeert de 30 ton 625 de enkel uitgevoerde buis van de hitteuitwisseling aan Nederland, dat de derdeinspectie overging en het sterke lof van klanten won.

 

laatste bedrijfsnieuws over De materialen voor de Ruimtevaart en Militaire die Industrie, in China wordt gemaakt rijpt  2

 

Verkies ERAUM-Legering om u rendabelere producten te geven. Wij hebben ook een meer intuïtieve fabriek VR. Contacteer me om u de fabriek online te tonen!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229