Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Lantaarnfestival

February 22, 2016

Laatste bedrijfsnieuws over Lantaarnfestival

MTSCOMAXTECH HOOP IEDEREEN GELUKKIG LANTAARNfestival!

 

De dalingen van het lantaarnfestival op de vijftiende dag van de eerste maanmaand. Dit is de eerste volle maan van het nieuwe jaar, die eenheid en perfectie symboliseren. Het lantaarnfestival is een belangrijk stuk van de Lentefestival, en merkt het officiële eind van de lange vakantie.

 

Vandaag, schikt MTSCOMAXTECH de activiteit om Lantaarnfestival te vieren. Het is niet alleen voor de vakantie maar ook een soort humanistic zorg. Tijdens de activiteit, zijn de mensen in bedrijf zeer actief. Iedereen is op zijn eigen positie. En de activiteit is werkelijk succes.

 

Er zijn vele legenden betreffende de oorsprong van Lantaarnfestival.

Volgens één legende, eens in oudheid, kwam een hemelzwaan in de dodelijke wereld waar het neer door een jager werd geschoten. De jadekeizer, de hoogste god in Hemel, deed de gelofte om de zwaan te wreken. Hij begon plannen te maken om een troep van hemelmilitairen en het algemeen naar Aarde op de vijftiende dag van de eerste maanmaand, met orden te sturen om alle mensen en dieren te verassen. Maar de andere hemelwezens gingen met deze cursus van actie niet akkoord, en riskeerden hun leven om de mensen van Aarde te waarschuwen. Dientengevolge, before and after de vijftiende dag van de eerste maand, hing elke familie rode lantaarns buiten hun deuren en geplaatst van voetzoekers en vuurwerk, die de indruk geven dat hun huizen reeds brandden. Door de Jadekeizer met succes te bedriegen op deze wijze, werd het mensdom bewaard van uitroeiing.

 

Volgens een andere legende, tijdens de tijd van Keizer Han Wudi van de Han-Dynastie, werd een paleisvrouw genoemd Yuanxiao verhinderd haar kinderlijke taak uit te voeren van het bezoeken van haar ouders op de vijftiende dag van de eerste maanmaand. Verward, zei zij zij zich door in een put te springen zou doden. om Yuanxiao te helpen haar plicht als kinderlijke dochter vervullen, kwam de geleerde Dongfang Shuo met een regeling op de proppen. Hij vertelde Keizer Han Wudi dat de Jadekeizer, de hoogste god in Hemel, tot de Brandgod om onderaan de hoofdstad van Chang'an op de zestiende dag van de eerste maanmaand opdracht had gegeven te branden. Bezorgd om een manier te vinden om zijn stad te redden, vroeg de keizer Dongfang Shuo wat hij zou moeten doen. Dongfang Shuo antwoordde dat de Brandgod van rode lantaarns meer dan om het even wat hield. Hij adviseerde dat de straten met rode lantaarns worden gehangen, en de keizer, de keizerin, concubines, en de hofambtenaren komen uit het paleis om hen te zien. Op deze wijze, de Brandgod worden afgeleid en de ramp voorkomen. De keizer volgde de raad van Dongfang Shuo, en terwijl iedereen de uit lantaarns bekeek, kon Yuanxiao uit het paleis heimelijk nemen en met haar ouders worden herenigd.

 

Hoewel de bovengenoemde verhalen vrij fantastical zijn, is het zeker dat de oorsprong van Lantaarnfestival met het gebruik van het oude mensdom van brand verwant is om festivallen te vieren en ramp te voorkomen. Aangezien het Lantaarnfestival impliceert het maken van tot dienstenaanbod aan deities en bij nacht gevierd, is het natuurlijk dat de brand een belangrijke rol zou spelen. Na verloop van tijd, evolueerde het Lantaarnfestival geleidelijk aan in zijn huidige vorm. Toen het Boeddhisme aan China tijdens de Oostelijke Han-Dynastie werd geïntroduceerd, verordende de keizer dat op de nacht van de volle maan van de eerste maanmaand, de lantaarns zouden moeten worden aangestoken om Boedha te eren, die nog een ander niveau van betekenis toevoegen aan Lantaarnfestival. En volgens Daoism, wordt het Lantaarnfestival geassocieerd met fundamentele deities van Hemel en Brand, die op de vijftiende dag van de eerste maanmaand geboren waren.

 

Het eten van yuanxiao (zoete die bollen met glutinous rijstbloem worden gemaakt) is één van de speciale tradities van Lantaarnfestival. Het lantaarnfestival wordt ook genoemd Yuanxiao-Festival. Een andere naam voor yuanxiao is tangyuan, wat letterlijk „gekookte gebieden.“ betekent

laatste bedrijfsnieuws over Lantaarnfestival  0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867