Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Indexen die in Metaal Trektest moeten worden gekend

January 19, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Indexen die in Metaal Trektest moeten worden gekend

De spanning is een eenvoudige mechanische bezitstest. Binnen de testmaat, is de spanning eenvormig, is de meting van stress-strain en zijn prestatiesindexen stabiel, betrouwbaar en geschikt voor theoretische berekening. Door de trektest, kunnen de meest fundamentele mechanische eigenschappen tijdens elastische misvorming, plastic misvorming en breuk van materialen, zoals positieve elastische modulus E en opbrengststerkte σ 0,2 worden gemeten. Het de Verlengingstarief van de strekgrensσ s. Treksterkte σ b. na breuk δ en de vermindering van gebied ψ wachten. De mechanische die bezitsindexen in trektest, zoals e σ 0,2、 σ s、 σ B、 δ、 ψ worden verkregen het is de inherente basiseigenschappen van materialen en de belangrijkste basis in techniekontwerp.

De trektest is de gemeenschappelijkste test in test van het metaal de mechanische bezit. De meetresultaten van hetzelfde materiaal door verschillende trektestprocessen zijn niet noodzakelijk hetzelfde. Welke factoren beïnvloeden de trektest?

 

  • Bemonsteringspositie en Methode

wegens de ongelijke distributie van samenstelling, organisatie, mechanisme, tekorten, die misvorming, enz. in de materialen verwerken, zijn er verschillen in verschillende delen van dezelfde partij of zelfs hetzelfde product. Daarom wanneer het snijden van steekproeven, zal het in strikte overeenstemming met de bepalingen van de norm worden uitgevoerd.

laatste bedrijfsnieuws over Indexen die in Metaal Trektest moeten worden gekend  0

Driedimensionele tekening van trekspecimen

 

  • Testmateriaal

Het testmateriaal beïnvloedt direct de nauwkeurigheid en de authenticiteit van de resultaatgegevens, zodat moet de testmachine binnen de geldigheidsperiode na controle zijn.

laatste bedrijfsnieuws over Indexen die in Metaal Trektest moeten worden gekend  1

 

  • Effect van Testomgeving

De testomgeving omvat hoofdzakelijk de invloed van omgevingstemperatuur en de selectie van het vastklemmen van apparaten.

 

laatste bedrijfsnieuws over Indexen die in Metaal Trektest moeten worden gekend  2

Sferische steunring

 

  • Selectie van Testmethodes

De testmethodes omvatten hoofdzakelijk de het vastklemmen methode, het trektarief, het trekgebied in dwarsdoorsnede en de meetmethode van patroongrootte. Wanneer het selecteren van de grootte van het metingspatroon, is het aangewezen om de buitendiametermicrometer, de vernierbeugel of de vernierbeugel voor rechthoekige steekproef te selecteren.

Bovendien wegens verschillende subjectieve factoren en verrichtingsvaardigheden, zal het ook fouten aan de meetresultaten brengen. Daarom zouden de inspecteurs de strikte opleiding moeten overgaan en de test volgens de standaardmethode uitvoeren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229