Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82602311

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Hoe worden allerlei metalen gevormd? Meer dan dozijn manieren om het te kennen

July 2, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe worden allerlei metalen gevormd? Meer dan dozijn manieren om het te kennen

01 die gieten

Het vloeibare metaal wordt gegoten in de vormholte die voor de vorm en de grootte van het deel geschikt is, en dan gekoeld en hard gemaakt om de spatie of het deel te verkrijgen, die gewoonlijk vloeibaar of metaal genoemd worden die vormen zich gieten. Het afgietsel kan in zandafgietsel, investeringsafgietsel en drukafgietsel worden verdeeld.

Processtroom: vloeibare metaal→ vorm die → het afgietsel van de verhardingsinkrimping → vullen

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe worden allerlei metalen gevormd? Meer dan dozijn manieren om het te kennen  0

 

Proceseigenschappen:

Het kan om het even welke complexe vormdelen, vooral die met complexe holtevorm veroorzaken

Sterk aanpassingsvermogen, onbeperkte legeringstypes en bijna onbeperkte het gieten grootte

 

Er zijn meer dan tien het gieten methodes:

Zandafgietsel, investeringsafgietsel, matrijzenafgietsel, lage drukafgietsel, centrifugaalafgietsel, het afgietsel van de ernstmatrijs, vacuumdie gieten, die matrijzenafgietsel, Verloren schuimafgietsel, voortdurend afgietsel drukken,

 

 

het plastic vormen zich 02

Plastiek die vormen zich: is het gebruik van materiële plasticiteit, in het hulpmiddel en de vorm onder de actie van de externe delen van de krachtverwerking minder knipsel of geen knipselproces. Het heeft vele soorten, hoofdzakelijk met inbegrip van smeedstuk, het rollen, uitdrijving, tekening, die etc. stempelen.

 

(1) het smeden

Het smeden: het is een soort verwerkingsprocédé dat smeedstukmachine gebruikt om druk op metaalspatie uit te oefenen om plastic misvorming te veroorzaken, om smeedstukken met bepaalde mechanische eigenschappen, vorm en grootte te verkrijgen.

Volgens het vormende mechanisme, kan het smeden in vrij smeedstuk, matrijzensmeedstuk, ring het rollen en speciaal smeedstuk worden verdeeld.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe worden allerlei metalen gevormd? Meer dan dozijn manieren om het te kennen  1

 

Processtroom: smeedstukstaaf die → van de de staafvoorbereiding → van het broodjessmeedstuk de matrijzensmeedstuk verwarmen die → vormen die → van het de inspectie→ smeedstuk van de ponsen→ correctie → de middenthermische behandeling → in orde maken die → correctie→ inspectie schoonmaken

 

Technische eigenschappen:

De kwaliteit van het smeedstuk is hoger dan dat van het afgietsel, en het kan grotere effectkracht dragen. De plasticiteit, de hardheid en andere mechanische eigenschappen van het smeedstuk zijn ook hoger dan die van het afgietsel, nog hoger dan die van het gerolde stuk

Van de grondstoffenbesparing en verwerking tijdvermindering

Hoge productieefficiency

Het vrije smeedstuk is geschikt voor kleine gegroepeerde productie van enig stuk, met grote flexibiliteit

 

Toepassing:

Broodje en visgraattoestel van grote walserij, rotor, drijvende kracht en behoudende ring van de reeks van de stoomturbogenerator, reusachtige hydraulische perscilinder en kolom, voortbewegingsschacht, trapas en koppelstang van auto en tractor, enz.

 

(2) Rolling

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe worden allerlei metalen gevormd? Meer dan dozijn manieren om het te kennen  2

 

Rolling: het is een drukverwerkingsprocédé dat het metaal de lege passen door het hiaat (diverse vormen) van een paar roterende rollen, en de dwarsdoorsnede van het materiaal worden verminderd en de lengte wordt wegens de compressie verhoogd die en zich van de rollen vormen rollen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe worden allerlei metalen gevormd? Meer dan dozijn manieren om het te kennen  3

 

Toepassing: hoofdzakelijk gebruikt in metaalmaterialen, profielen, platen, pijpen, en sommige niet-metalen materialen, zoals plastic producten en glasproducten.

Het grootste deel van ons roestvrij staal en nikkel legeren pijpen worden gerold

 

(3) uitdrijving

Uitdrijving: onder de actie van driedimensionele niet-uniforme samenpersende spanning, wordt de spatie uitgedreven van het gat of het hiaat van de matrijs om zijn gebied in dwarsdoorsnede te verminderen en zijn lengte te verhogen. Het verwerkingsprocédé van het vereiste product wordt genoemd uitdrijving. Deze verwerking van de spatie wordt geroepen uitdrijving het vormen zich.

Processtroom: gietende staaf die → uitdrijving → het uitrekken verwarmen zich, en → het zagen (het rangschikken) verdraaien rechtmaken bemonstering → en inspectie → verpakking en pakhuis

 

(4) het trekken

Het trekken: het is een soort plastic verwerkingsprocédé dat externe kracht op het vooreind van het metaal gebruikt handelen om de metaalspatie uit het matrijzengat te trekken dat kleiner is dan de dwarsdoorsnede van de spatie, om de overeenkomstige vorm en de grootte van het product te verkrijgen.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe worden allerlei metalen gevormd? Meer dan dozijn manieren om het te kennen  4

 

Voordeel:

·Nauwkeurige grootte en vlotte oppervlakte

·Eenvoudig hulpmiddelen en materiaal

·Ononderbroken hoge snelheidsproductie van lange producten met kleine dwarsdoorsnede

Nadelen:

·De pasmisvorming en de totale misvorming tussen het ontharden zijn beperkt

·Beperkingen op lengte

Toepassingsgebied: de tekening is het belangrijkste verwerkingsprocédé van metaalpijp, bar, profiel en draad.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe worden allerlei metalen gevormd? Meer dan dozijn manieren om het te kennen  5

 

(5) Stempelend

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe worden allerlei metalen gevormd? Meer dan dozijn manieren om het te kennen  6

 

Het stempelen: het is een soort zich het vormen en verwerkingsprocédé om plastic misvorming of scheiding te veroorzaken door externe kracht, strook, pijp en profiel toe te passen door pers en matrijs te plateren, om het werkstuk (het stempelen deel) met vereiste vorm en grootte te verkrijgen.

Toepassingsgebied:

In het staal van de wereld, is 60-70% platen, de meesten waarvan in geëindigd - producten door te stempelen worden gemaakt. Het autolichaam, de chassis, de brandstoftank, de radiator, de boilertrommel, containershell, de motor, de elektroijzerkern, de siliciumstaalplaat, enz. stempelen verwerking. Er is ook een groot aantal van het stempelen van delen in instrumenten, huishoudapparaten, fietsen, kantoorapparatuur, huishoudenwerktuigen en andere producten.

Volgende week, zal ik u aan zes ander metaal vormt methodes nemen

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229