Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82602311

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Kent u de acht gemeenschappelijke metalen? — — Koper

February 12, 2020

china laatste nieuws over Kent u de acht gemeenschappelijke metalen? — — Koper

Het koper is een ongelooflijk universeel metaal. Het is zo nauw verwant aan ons leven. Veel van de de vroege hulpmiddelen en wapens van de mensheid werden gemaakt van koper.

 

Kent u de acht gemeenschappelijke metalen? — — Koper

 

Het koper speelt een zeer belangrijke rol in moderne samenleving: het wordt wijd gebruikt in de bouw structuren als drager van machtstransmissie. Bovendien voor duizenden jaren, is het gebruikt als grondstoffen voor het maken van lichaamsdecoratie door mensen van verschillende culturele achtergronden. Van de aanvankelijke eenvoudige decoderende transmissie aan de recentere belangrijkste rol in complexe moderne communicatie toepassingen, is dit buigzame, oranjerode metaal van onze ontwikkeling en vooruitgang vergezeld gegaan. Het koper is een soort uitstekende leider, het waarvan geleidingsvermogen tweede slechts is te verzilveren om. Van het punt van tijd en geschiedenis van mensen die metaalmaterialen gebruiken, is het koper het langste gebruikte metaal voor mensen na goud. Dit is grotendeels toe te schrijven aan het feit dat de kopermijn aan mijn gemakkelijk is en de koperindustrie vrij gemakkelijk om van de kopermijn is te scheiden.

 

Kent u de acht gemeenschappelijke metalen? — — Koper

 

 

 

Materiële kenmerken: goede corrosieweerstand, uitstekende hittegeleiding, geleidingsvermogen, hardheid, flexibiliteit, rekbaarheid, uniek effect na het oppoetsen.

Typisch gebruik: draad, motorrol, gedrukte kring, dakwerkmateriaal, pijpmateriaal, het verwarmen materiaal, juwelen, kokend werktuig. Het is ook één van de belangrijkste legeringscomponenten om brons te maken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229