Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Kent u de acht gemeenschappelijke metalen? — — Gietijzer

December 24, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Kent u de acht gemeenschappelijke metalen? — — Gietijzer

Als onbelangrijk deel van ons dagelijks het leven milieu, wordt de riooldekking zelden opgemerkt. De reden waarom het gietijzer zulk een grote en brede waaier van gebruik heeft is hoofdzakelijk wegens zijn uitstekende vloeibaarheid en zijn het gemakkelijke gieten in diverse complexe vormen. Het gietijzer is eigenlijk de naam voor een mengsel van vele elementen, met inbegrip van koolstof, silicium en ijzer. Hoger is de koolstofinhoud, beter zullen de stroomkenmerken zijn. De koolstof wordt gevonden hier in de vorm van grafiet en ijzercarbide.

 

laatste bedrijfsnieuws over Kent u de acht gemeenschappelijke metalen? — — Gietijzer  0

 

Het bestaan van grafiet in gietijzer maakt de riooldekking uitstekende slijtageweerstand hebben. De roest verschijnt gewoonlijk slechts op de hoogste laag, zodat is het gewoonlijk opgepoetst. Desondanks, zijn er ook speciale maatregelen om het roesten tijdens het het gieten proces te verhinderen, d.w.z., toevoegend een laag van asfaltdeklaag op de oppervlakte van het afgietsel, en het asfalt doordringt in de fijne gaten op de oppervlakte van het gietijzer, om een rol van roestpreventie te spelen. Het traditionele proces om castable materialen van de zandvorm te produceren wordt nu gebruikt door vele ontwerpers op andere nieuwere en interessantere gebieden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Kent u de acht gemeenschappelijke metalen? — — Gietijzer  1

 

Materiële kenmerken: uitstekende vloeibaarheid, lage kosten, goede slijtageweerstand, lage verhardingsinkrimping, zeer brosse, hoge compressiesterkte, goede bewerkbaarheid.

 

Typisch gebruik: het gietijzer is gebruikt voor honderden jaren, die bouw, bruggen, techniekcomponenten, huismeubilair, Keukengerei en andere gebieden impliceren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867