Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Gemeenschappelijke het door buizen leiden en loodgieterswerkmontage

October 25, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over Gemeenschappelijke het door buizen leiden en loodgieterswerkmontage

Elleboog

Een elleboog is geïnstalleerd tussen twee lengten van pijp (of buizenstelsel) om een verandering van richting toe te staan, gewoonlijk een hoek 90° of 45°; 22.5° de ellebogen zijn ook beschikbaar. De einden kunnen voor ingepast uiteindelassen worden machinaal bewerkt, (gewoonlijk wijfje), of socketed. Wanneer de einden in grootte verschillen, is het gekend als het verminderen (of reductiemiddel) elleboog.

Een elleboog 90º, ook als „90 wordt bekend buigt“, „el 90“ of „kwartkromming“, maakt gemakkelijk aan plastiek, koper, gietijzer, staal, en lood vast, en is in bijlage aan rubber met de klemmen die van roestvrij staal. Andere beschikbare materialen omvatten silicone, rubbersamenstellingen, gegalvaniseerd staal, en nylon. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om slangen met kleppen, waterpompen en dekafvoerkanalen te verbinden. Een elleboog 45º, ook als „45 wordt bekend buigt“ of „el 45“, wordt algemeen gebruikt in watervoorzieningsfaciliteiten, voedsel, chemische en elektronische industriële pijpleidingsnetwerken, airconditioningspijpleidingen, landbouw en tuinproductie, en het zonneënergiefaciliteit door buizen leiden. die

De ellebogen worden ook gecategoriseerd door lengte. De straal van kromming van een elleboog van lang-straal(lr) is 1,5 keer de pijpdiameter, maar een elleboog van kort-straal(sr) heeft een straal gelijk aan de pijpdiameter. Korte ellebogen, wijd - beschikbaar, typisch worden gebruikt in onder druk gezette systemen, en in fysisch strakke plaatsen.

De lange ellebogen worden gebruikt in lagedruk ernst-gevoede systemen en andere toepassingen waar de lage onstuimigheid en het minimumdeposito van meegevoerde vaste lichamen van belang zijn. Zij zijn beschikbaar in acrylonitrile butadieenstyreen (ABS plastiek), polyvinylchloride (pvc), gechloreerd polyvinylchloride (CPVC), en koper, en in DWV-systemen, riolering, en centrale vacuümsystemen gebruikt.

Koppeling

 
Pijpkoppeling (koperzweet)

Een koppeling sluit twee pijpen aan. Als hun grootte verschilt, is de montage gekend als verminderende koppeling, reductiemiddel, of adapter. Er zijn twee types van koppelingen: „regelmatig“ en „misstap“. Een regelmatige koppeling heeft een klein rand of een einde intern, om over--toevoeging van een pijp, en zo onder-toevoeging van het andere pijpsegment (dat in een onbetrouwbare verbinding zou resulteren) te verhinderen. Een misstapkoppeling (soms ook genoemd een reparatiekoppeling) wordt doelbewust gemaakt zonder dit interne einde, om het toe te laten om in plaats in strakke plaatsen, zoals de reparatie van een pijp zijn uitgegleden die een klein lek toe te schrijven heeft aan corrosie of vorst het barsten, of die tijdelijk moest worden gesneden met een bepaalde bedoeling. Aangezien het groeperingseinde mist, is het aan de installateur de definitieve plaats van de misstapkoppeling zorgvuldig te meten om ervoor te zorgen dat het correct wordt gevestigd.

Unie

 
Combinatieunie en reductiemiddel (ingepast messing)

Een unie, gelijkend op een koppeling, staat de geschikte toekomstige scheiding van pijpen voor onderhoud of inrichtingsvervanging toe. In tegenstelling tot een koppeling die het oplosbare lassen, solderen, of omwenteling (voor ingepaste koppelingen) vereisen, staat een unie gemakkelijke verbinding en scheiding, veelvoudige tijden toe indien nodig. Het bestaat uit drie delen: een noot, een vrouwelijk eind en een mannetje beëindigen. Wanneer de vrouwelijke en mannelijke einden worden aangesloten bij, verzegelt de noot de verbinding door de twee einden strak samen te persen. De Unie is een type van zeer compacte flensschakelaar.

Diëlektrische vakbonden, met diëlektrische isolatie, afzonderlijke ongelijke metalen (zoals koper en gegalvaniseerd staal) om galvanische corrosie te verhinderen. Wanneer twee ongelijke metalen in contact met een elektrisch geleidende oplossing (het gewone leidingwater is geleidend) zijn, vormen zij een elektrochemisch paar dat een voltage door elektrolyse produceert. Wanneer de metalen in direct contact met elkaar zijn, leidt elektrische currentfrom aan andere ook metaalionen van tot andere; dit lost één metaal op, deponerend het op andere. Een diëlektrische unie breekt de elektroweg met een plastic voering tussen de zijn helften, die galvanische corrosie beperken.

De roterende vakbonden staan mechanische omwenteling van één van de aangesloten bij delen toe, terwijl zich het verzetten van tegen lekkage.

Uitsteeksel

 

Een uitsteeksel is een korte stomp van pijp, gewoonlijk mannelijk-ingepast staal, messing, gechloreerd polyvinylchloride (CPVC), of koper (nu en dan ontrafeld koper), dat twee andere montage verbinden. Een uitsteeksel met het ononderbroken ononderbroken inpassen is gekend als dicht uitsteeksel. De uitsteeksels worden algemeen gebruikt met loodgieterswerk en slangen.

Reductiemiddel

 
Brons ingepast (bij linkerzijde) de reductiemiddelen en van het koperzweet (bij recht)
Hoofdartikel: Reductiemiddel

Een reductiemiddel staat voor een verandering in pijpgrootte om toe aan hydraulische stroomvereisten van het systeem te voldoen of aan het bestaande door buizen leiden van een verschillende grootte aan te passen. Hoewel de reductiemiddelen gewoonlijk concentrisch zijn, worden de zonderlinge reductiemiddelen zoals nodig gebruikt om het bovenkant of onderst-van-pijpniveau te handhaven.

Dubbel-onttrokken ring

Een dubbel-onttrokken ring is een montage die als reductiemiddel dient. Het is een koker gelijkend op een dicht uitsteeksel, maar op zowel zijn binnen als buitencircumferences ingepast. Als een reductiemiddel, heeft een dubbel-onttrokken ring twee draden van verschillende grootte.

Een dubbel-onttrokken ring is compacter dan een reductiemiddel, maar niet flexibel. Terwijl een dubbel-onttrokken ring een kleinere vrouwelijke draad concentrisch aan een grotere mannelijke draad (en koppelt zo een kleiner mannelijk eind aan een groter wijfje) heeft, kan een reductiemiddel grote en kleine einden van één van beide geslacht hebben. Als beide einden hetzelfde geslacht zijn, is het een geslacht-veranderend reductiemiddel.

Er is gelijkaardige montage voor zowel zweet als oplosbare schrijnwerkerij. Aangezien zij niet (ingepast) „worden onttrokken“, worden zij eenvoudig genoemd verminderend ringen.

T-stuk

 

Een T-stuk, de gemeenschappelijkste pijpmontage, wordt gebruikt om (of waterscheiding) vloeibare stroom te combineren. Het is beschikbaar met vrouwelijke draadcontactdozen, oplosbaar-lascontactdozen of tegengestelde oplosbaar-lascontactdozen en een vrouwelijk-ingepaste zijafzet. De T-stukken kunnen pijpen van verschillende diameters of de richting van een pijplooppas veranderen, of allebei aansluiten. Beschikbaar in een verscheidenheid van materialen, rangschikt en eindigt, kunnen zij ook worden gebruikt om twee-vloeibare mengsels te vervoeren. De T-stukken kunnen in grootte van hun drie verbindingen, met gelijke T-stukken gelijk of ongelijk zijn het gemeenschappelijkst.

Afleidert-stuk

Dit gespecialiseerde type van T-stukmontage wordt gebruikt hoofdzakelijk in onder druk gezette hydronic verwarmingssystemen, om een gedeelte van de stroom van de belangrijkste lijn af te leiden in een zijdietak met een radiator of een warmtewisselaar wordt verbonden. Het afleidert-stuk wordt ontworpen om stroom toe te staan om in de belangrijkste lijn verder te gaan, zelfs wanneer de zijtak en verzoekend geen hitte is gesloten. De afleidert-stukken hebben richtingnoteringen aan die moeten worden aandacht besteed; een achteruit geïnstalleerd T-stuk zal zeer slecht functioneren.

Kruis

Kruisen, ook als four-way montage of dwarstaklijnen worden de bekend, hebben één inham en drie afzet (of vice versa), en contactdoos of vrouwelijk-ingepaste einden dat vaak oplosbaar-gelast. De dwarsmontage kan pijpen beklemtonen aangezien de temperaturen veranderen, omdat zij op het centrum van vier verbindingspunten zijn. Een T-stuk is regelmatiger dan een kruis; het gedraagt zich als een three-legged kruk, en een kruis gedraagt zich als een vier-legged kruk. Geometrisch, kunnen om het even welke drie niet collineaire punten een vliegtuig zelf-constant bepalen; drie benen zijn inherent stabiel, terwijl vier puntenoverdetermine een vliegtuig, en kunnen inconsistent zijn, resulterend in fysieke spanning op een montage.

De kruisen zijn gemeenschappelijk in brandsprenkelinstallaties (waar de spanning door thermische uitbreiding wordt veroorzaakt over het algemeen geen kwestie) is, maar zijn niet gemeenschappelijk in loodgieterswerk dat. Één dwarsmontage is duurder dan twee T-stukken.

GLB

 

De kappen, gewoonlijk vloeibaar of gasdicht, behandelen het anders open eind van een pijp. Een GLB maakt aan de buitenkant van een pijp vast, en kan een eind van de oplosbaar-lascontactdoos of een vrouwelijk-ingepast binnenland hebben. De buitenkant van een industrieel GLB kan rond, vierkant, rechthoekig zijn, U of I-Vormig, of kan een handgreep hebben. Als een oplosbaar-las GLB om een toekomstig verbindingspunt wordt gebruikt te voorzien, moet verscheidene duim van pijp vóór GLB worden verlaten; wanneer GLB voor de toekomstige verbinding wordt afgesneden, moet genoeg pijp blijven een nieuwe montage toelaten om op het worden gelijmd.

Stop

Een stop past binnen het de pijpsegment of montage.

Weerhaak

 
Messingspex montage, niet dat voor slangweerhaken moet worden verward.

Een weerhaak (of slangweerhaak), die flexibele slang of buizenstelsel met pijpen verbindt, typisch heeft een mannelijk-ingepast eind dat partners met vrouwelijke draden. Het andere eind van de montage heeft enig of multi-met weerhaken een buis-lange verminderde kegel met randen, die in een flexibele slang wordt opgenomen. Een regelbare de schroefklem van de wormaandrijving (of ander type van klem) worden vaak toegevoegd, om de slang van het uitglijden van de buis met weerhaken te houden. De weerhaakmontage kan van messing voor warm watertoepassingen worden gemaakt, en het plastiek kan voor koud water worden gebruikt; het messing wordt beschouwd als voor op zwaar werk berekend gebruik duurzamer. De weerhaakmontage kan elleboogvormig of recht zijn.

Klep

De compressieverbindingen op waterafsluitkleppen onder een keukengootsteen tonen bewijsmateriaal van langzame lekkage (groenachtige stortingen).

De kleppen houden (of regel) de stroom van vloeistoffen of gassen tegen. Zij worden gecategoriseerd door toepassing, zoals isolatie, throttling, en niet teruggeven.

De isolatiekleppen worden gebruikt om een deel van een leidingensysteem tijdelijk los te maken, om onderhoud of reparatie toe te staan, bijvoorbeeld. De isolatiekleppen worden typisch verlaten in of een volledig open of volledig gesloten positie. Een bepaalde isolatieklep kan op zijn plaats vele jaren zijn zonder wordt gewerkt, maar moet worden ontworpen om gemakkelijk opereerbaar te zijn wanneer nodig, met inbegrip van noodsituatiegebruik.

Throttling kleppen worden gebruikt om de hoeveelheid of de druk van vloeistof te controleren toegestaan om over te gaan door, en ontworpen die de spanning en de slijtage te weerstaan door dit type van verrichting wordt veroorzaakt. Omdat zij in dit gebruik kunnen uitgeput raken, zijn zij vaak geïnstalleerd naast isolatiekleppen die een ontbrekende throttling klep van de rest van het systeem kunnen tijdelijk losmaken, zodat kan het worden gerenoveerd of worden vervangen.

Niet teruggeven of controle de kleppen staan vrije stroom van een vloeistof in één richting toe, maar verhinderen zijn stroom in een omgekeerde richting. Zij worden vaak gezien in drainage of rioleringssystemen, maar kunnen ook in onder druk gezette systemen worden gebruikt.

De kleppen zijn beschikbaar in een aantal die types, op ontwerp en doel worden gebaseerd:

  • Poort, stop, of kogelkleppen – Isolatie
  • Bolklep – Throttling
  • Naaldklep – Throttling, gewoonlijk met hoge precisie maar zwakstroom
  • Vlinder of diafragmakleppen – Isolatie en throttling
  • Controleklep die – omgekeerde stroom (niet teruggeven) verhinderen

 

laatste bedrijfsnieuws over Gemeenschappelijke het door buizen leiden en loodgieterswerkmontage  0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867