Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82602311

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Beste helder beëindigt — — Chromium

May 4, 2020

china laatste nieuws over Beste helder beëindigt — — Chromium

Het meeste gemeenschappelijke formulier van chromium wordt gebruikt als legeringselement in roestvrij staal om de hardheid van roestvrij staal te verbeteren. Het verchromenproces is over het algemeen verdeeld in drie types: decoratieve deklaag, harde chromiumdeklaag en zwarte chromiumdeklaag. De chromiumdeklaag wordt wijd gebruikt op het gebied van techniek. De decoratieve chromiumdeklaag is gewoonlijk geplateerd op buiten de nikkellaag als hoogste laag, en de deklaag heeft een het oppoetsen effect als spiegel. Als decoratief proces na de behandeling, is de dikte van chromiumdeklaag slechts 0,006 mm. Wanneer wij van plan zijn om verchromenproces te gebruiken, moeten wij het risico van dit proces volledig overwegen. In recente tien jaar, is worden vervangen de tendens van zeswaardig decoratief chromiumwater die door driewaardig chromiumwater meer en meer duidelijk, omdat de eerstgenoemde zeer sterke kankerverwekkendheid heeft, terwijl de laatstgenoemde om vrij minder giftig wordt beschouwd als.

 

Beste helder beëindigt — — Chromium

 

Beste helder beëindigt — — Chromium

 

Materiële kenmerken: zeer hoog eindig, uitstekende corrosieweerstand, hard en duurzaam, gemakkelijk schoon te maken, lage wrijvingcoëfficiënt.

 

Beste helder beëindigt — — Chromium

Typisch gebruik: het decoratieve chroomplateren is het deklaagmateriaal van vele automobielcomponenten, met inbegrip van deurhandvat en de buffer, enz. daarnaast, wordt chroom ook gebruikt in fietsdelen, worden de badkamerstapkraan, het meubilair, het keukengerei, het vaatwerk, het Harde het chroomplateren van enz. wijder gebruikt in de industrie, met inbegrip van ram in baanregelblok, straalmotorcomponenten, plastic vorm en schokbreker. Het zwarte chroomplateren wordt hoofdzakelijk gebruikt in muzikale instrumentendecoratie en zonne-energiegebruik.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229