Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82602311

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Bent u vertrouwd met olet

November 13, 2020

De naadloze buizen, de gelaste pijpen, de flenzen, en de montage zijn altijd de kernproducten van MTSCO geweest. En de producten van de pijpmontage zijn zeer breed, met inbegrip van T-stukken, kruisen, en de ellebogen zijn zeer gemeenschappelijk. Zo bent u vertrouwd met olet?

 

laatste bedrijfsnieuws over Bent u vertrouwd met olet  0

 

Olet is een product voor de verbindingen wordt gebruikt van de takpijp dat een gelijkaardig doel als T-stuk, enz. dient, die een tak van een pijp verstrekken met grote diameter aan een klein-diameterpijp die. De pijp aan de tribune wordt wordt gelast genoemd de belangrijkste die pijp, en de pijp aan de tribune wordt gelast wordt genoemd de takpijp die.

 

De geluiden alsof er geen groot verschil met het T-stuk, maar de laatste jaren olet zijn geleidelijk aan vervangt het traditionele gebruik van reductiemiddelent-stuk, versterkingsplaat, versterken de pijpsectie en ander verbindingstype van de takpijp, vandaar dat?

 

De voordelen van olet is duidelijk.

Veilig en betrouwbaar, druk de kosten, eenvoudige bouw, verbeteren het media stroomkanaal, reeks normalisatie, geschikt ontwerp, enz., vooral in de hoge druk, diameter op hoge temperatuur, grote, thick-walled pijpleiding, is het gebruik van olet meer en meer algemeen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Bent u vertrouwd met olet  1

 

MTSCO-verkoop van olet voor de smeedstukken van uitstekende kwaliteit, roestvrij staal, duplexstaal en nikkellegeringsmaterialen, en dezelfde pijpmaterialen, met betrekking tot de pijpleiding of de klep wanneer er de verbinding van het uiteindelassen, de verbinding van het contactdooslassen, ingepaste verbinding van drie types is.

 

MTSCO - MATERIAAL MTSCO - TYPE
DE ROESTVRIJE LEGERING VAN STEEL/DUOLEX STEEL/NICKEL Weldolet/Sockolet/Thredolet, te raadplegen gelieve MTSCO voor andere types

 

laatste bedrijfsnieuws over Bent u vertrouwd met olet  2

 

Voor meer informatie te bezoeken gelieve onze website:  https://www.duplexsteeltube.com/ of aarzelt niet om ons uw verzoek naar mtsco@mtstainlesssteel.com te verzenden.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229