Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

2023, AAN VERENIGD, AAN WERELD

January 18, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over 2023, AAN VERENIGD, AAN WERELD

Onlangs, MT-roestvrij staal gehouden de het eind van het jaarvergadering van 2022. In 2022, onder het strenge epidemische situatie en handelsmilieu, zal Mtsco nog een nieuwe wereld in de internationale markt met stabiele productkwaliteit en de professionele diensten openen.

In 2022, was de verkoop van Mtsco met 70% wordt verhoogd met dat van vorig jaar vergelijkbaar, en zijn dochterondernemingen SMLSCO en Yongheng-Flens maakten ook nieuwe doorbraken die. Als onlangs gevestigd bedrijf, zijn zij een de industrieleider geworden. In een moeilijk milieu, heeft Mtsco voor zijn eigen overzees van staalsterren geïjverd.

Dit jaar, namen wij aan de Buis Dusseldorf deel en ACHEMA2022, hield PK competities, de binnenlandse bouw van de toerismegroep, bezoeken overzee aan klanten, uitwisseling en studie, etc. De beide mensen die altijd hartstocht en het nieuwe bloed hebben gehandhaafd die van het bedrijf lid zijn geworden hebben de groei in de strijd bereikt.

Dit jaar zag ook de totstandkoming van vele uitstekende Mtsco-mensen. De bevorderingstoekenning heeft vooruit geloof in hun harten en dromen. In een recent-nachtcommunicatie met klanten, bereikten zij vruchten en realiseerden bevordering; De opmerkelijke naar innovatie streven en bijdragetoekenning die, die is enthousiast delen dat zij oneindige mogelijkheden aan Mtsco hebben gebracht; Zij wonnen de onoverwinnelijke prijs. Zij hebben tot opmerkelijke verwezenlijkingen in de marktstrijd en uitgevoerde mirakelen voor ons geleid. Er zijn etc. vele klimmers, echte sterke punten, Guiness-toekenning, de toekenning van Columbus. Door de inspanningen van één jaar, laat iedereen u zien glanzend.

Volgend jaar zal een nieuwe ronde van uitdagingen zijn. Wij zullen concentreren ons op het verbeteren van de kostenprestaties van onze producten en het gaan van aangezicht tot aangezicht met klanten. In de toekomst, zult u ons bij de de Olietentoonstelling van Egypte, de OTC-Tentoonstelling en de ADPEC-Tentoonstelling zien. Het verheugen zich op de prachtige prestaties van Mtsco in het komende jaar!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867