Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Hoe te om inferieure roestvrij staal gelaste pijp te identificeren?

June 14, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om inferieure roestvrij staal gelaste pijp te identificeren?

1. Het vouwen

De valse en inferieure gelaste roestvrij staalpijpen zijn gemakkelijk te vouwen. Het vouwen is een verscheidenheid van die vouwenlijnen op de oppervlakte van roestvrij staalpijpen worden gevormd. Dit tekort neemt vaak de longitudinale richting van het gehele product door.

De reden om te vouwen is dat de valse en inferieure fabrikanten hoog rendement teveel nastreven, en de vermindering is te groot, resulterend in de vorming van oren in de pijp, die in het volgende rollen zal worden gevouwen. De gevouwen producten zullen na het buigen barsten, en de sterkte van roestvrij staalpijpen zal beduidend verminderd worden.

De verschijning van valse en inferieure gelaste roestvrij staalpijpen zal het kuiltjes maken in hebben. De kuiltjes gemaakte in oppervlakte is een soort onregelmatig en ongelijk tekort op de oppervlakte van roestvrij staal toe te schrijven aan ernstige slijtage van het rollen groef.

2. Het met littekens bedekken

De oppervlakte van valse en inferieure roestvrij staal gelaste pijp is gemakkelijk met littekens te bedekken, wat hoofdzakelijk door twee redenen wordt veroorzaakt. Men is dat het materiaal van inferieure roestvrij staal gelaste pijp ongelijk is en er vele onzuiverheden zijn. Andere is dat het milieuhygiënemateriaal van de fabrikant van valse en inferieure roestvrij staal gelaste pijp eenvoudig en gemakkelijk om aan het staal is te plakken. Deze onzuiverheden zijn gemakkelijk om korsten na het bijten in het broodje te vormen.

3. Barsten

Het is ook gemakkelijk om barsten op de oppervlakte van vals roestvrij staal te vormen laste pijpen, omdat de staven adobe zijn, die heel wat luchtgaten heeft. De adobe is onderworpen aan thermische spanning tijdens het het koelen procédé, die barsten vormen, en zal barsten na het rollen hebben.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om inferieure roestvrij staal gelaste pijp te identificeren?  0

 

4. Saaie oppervlakte

De oppervlakte van inferieure roestvrij staal gelaste pijp heeft geen metaalglans, die een lichtrode kleur of een kleur gelijkend op ruwijzer zal tonen, en het is gemakkelijk om worden gekrast. Omdat het productiemateriaal van de fabrikant van inferieure roestvrij staal gelaste pijp eenvoudig is, is het gemakkelijk om bramen te vormen, de staaloppervlakte krassen, en de diepe krassen zullen de sterkte van de roestvrij staalpijp verzwakken.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om inferieure roestvrij staal gelaste pijp te identificeren?  1

5. De specificatie beantwoordt niet aan norm

De negatieve tolerantie van de roestvrij staal gelaste pijp van geringe kwaliteit overschrijdt gewoonlijk de specificatie, bevat vele onzuiverheden, is de dichtheid van het materiaal van de roestvrij staalpijp laag, en de grootte uit tolerantie is ook ernstig

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867