Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Classificatie van Lassentechnologie

June 2, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Classificatie van Lassentechnologie

Direct gelaste pijpen: het gebruik van klein groottemodel kan spanningscorrosie, hete barsten en misvorming vermijden, en de lassenstroom is 20% lager dan dat van hoog koolstofstaal. om de ontsteking van de elektrische boog te verzekeren, wordt de omgekeerde verbinding van gelijkstroom goedgekeurd. De korte booglassenstrategie zal langzaam de isolatie tegenhouden, zal het laden definitief kuilen, en toevoegen de oppervlaktelaag van het materiaal lassen en contacteren.

 

 

Booglassen: het wordt gebruikt voor booglassen van de rechte pijpen van het naadstaal. Het heeft goede houdbaarheid, goede lassenprestaties op hoge temperatuur, goede fysische eigenschappen, zijn de delen van de aluminiumlegering niet gemakkelijk te branden, hoge verbindingsindex, goede lassenformability, geen slakkenshell, en vlotte oppervlakte. Momenteel, wordt de hand het booglassenmarkt van het argonwolfram hoofdzakelijk gebruikt voor argonbooglassen van 0.5~3mm roestvrij staalplaten.

 

laatste bedrijfsnieuws over Classificatie van Lassentechnologie  0

 

De samenstelling van de elektrode is over het algemeen hetzelfde als dat van het lassendeel. De industriële productie van zuiver argon wordt gewoonlijk gebruikt om de damp te handhaven. om het zij schudden tijdens lassen te verhinderen moet de snelheid zoveel mogelijk worden versneld. Het argonbooglassen kan voor roestvrij staalplaten met een dikte van meer dan 3mm worden gebruikt. De voordelen van het booglassen van mig zijn hoog outputtarief, de kleine streek van het lashittegevaar, kleine lassenmisvorming, goede corrosieweerstand, en geschikt voor de daadwerkelijke verrichting van automatiseringstechnologie.

 

Gaslassen: wegens zijn geschikt gaslassen en sterke samenwerkingscapaciteit, kan het worden gebruikt om diverse binnen ruimtedelen te lassen. Voor sommige directe gelaste componenten van de staalpijp, zoals dunne plaatstructuur, dun-muurpijp, enz., soms kan het gaslassen ook op de voorwaarde van niet corrosieweerstand worden toegepast.

 

laatste bedrijfsnieuws over Classificatie van Lassentechnologie  1

 

Ondergedompeld booglassen: het ondergedompelde booglassen is van toepassing op middelgroot niveau de dun, links en net rechte naad gelaste platen van de staalpijp. Het ondergedompelde booglassen heeft hoog outputtarief en hoge kostenprestaties, maar het is gemakkelijk om scheiding van de elementen en de residu's van de aluminiumlegering te veroorzaken.

Handlassen: het handlassen is een zeer gemeenschappelijk en geschikt lassenprocédé. De booglengte wordt aangepast door iedereen, die van het hiaat tussen de metaalelektrode en het staal afhangt. Bovendien wanneer gebruikt als boogdrager, is de metaalelektrode de grondstof voor lassen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Classificatie van Lassentechnologie  2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867