Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry Gao

Telefoonnummer : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Helder of steen, welk soort oppervlakte wilt u?

June 25, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Helder of steen, welk soort oppervlakte wilt u?

wegens de verschillende toepassingsgebieden van de industriële pijpen van het rangmetaal, zijn de vereiste oppervlaktebehandelingsprocessen ook verschillend. Neem een blik bij verscheidene gemeenschappelijke behandelingsprocessen

 

Het inleggen oppervlakte

Het zure inleggen is een methode om zure oplossing te gebruiken om oxydeschaal en roest op staaloppervlakte te verwijderen. Het is een manier om metaaloppervlakten schoon te maken. Het wordt gewoonlijk uitgevoerd samen met pre voorbijgaande behandeling.

Over het algemeen, worden de delen ondergedompeld in de waterige oplossing van zwavelzuur om de oxydefilm op de metaaloppervlakte te verwijderen. Na het schoonmaken, wordt de metaaloppervlakte zilverachtig wit, dat de corrosieweerstand van roestvrij staal kan verbeteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Helder of steen, welk soort oppervlakte wilt u?  0

 

Opgepoetste oppervlakte

Voor sommige gebieden met hogere eisen ten aanzien van de oppervlakte van de roestvrij staalpijp, zoals instrument, voedsel, medische behandeling, decoratie etc., is het noodzakelijk om de oppervlakte op te poetsen. Een laag van zwarte of grijze oxydeschaal zal op de oppervlakte van roestvrij staal na hete verwerking, mechanische verwerking of opslag voor een bepaalde tijd worden gevormd. De belangrijkste onderdelen zijn Cr2O3, NiO en zeer onoplosbare FeO, Cr2O3. Hun bestaan beïnvloedt de verschijningskwaliteit enerzijds, en ook beïnvloedt de productprestaties anderzijds. Daarom zouden de passende maatregelen moeten worden genomen om hen te verwijderen. Roestvrij staal het oppoetsen kan de corrosieweerstand en het heldere effect van roestvrij staal verder verbeteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Helder of steen, welk soort oppervlakte wilt u?  1

 

Gezandstraalde oppervlakte

Het zandstralen is een proces om de oppervlakte van substraat schoon te maken en te ruwen door het effect van de stroom van het hoge snelheidszand. Wegens het effect en de scherpe actie van het schuurmiddel op de oppervlakte van het werkstuk, krijgt de oppervlakte van het werkstuk een bepaalde graad van netheid en verschillende ruwheid, en de mechanische eigenschappen van de werkstukoppervlakte zijn beter. Daarom is de moeheidsweerstand van het werkstuk beter, wordt de adhesie tussen het werkstuk en de deklaag verhoogd, en de duurzaamheid van de deklaagfilm wordt uitgebreid, is het ook bevorderlijk voor het nivelleren en de decoratie van deklagen. Na het oppoetsen, kan het zandstralen de zachtheid van het werkstuk verbeteren, het werkstuk maken eenvormige metaalkleur tonen, en de verschijning van het werkstuk mooier maken

 

laatste bedrijfsnieuws over Helder of steen, welk soort oppervlakte wilt u?  2

 

Geschoten uithamerend oppervlakte

Het geschotene uithameren is een soort oppervlakte die die technologie versterken wijd in fabrieken wordt gebruikt. Het is een koude het werk technologie die schot uithamerend gebruikt om de oppervlakte van werkstuk te bombarderen en overblijvende samenpersende spanning te inplanteren om de moeheidssterkte van werkstuk te verbeteren. Het wordt wijd gebruikt om de mechanische sterkte, de slijtageweerstand, de moeheidsweerstand en corrosieweerstand van delen te verbeteren.

De voordelen van het geschotene uithameren zijn dat het niet door de vorm en de positie van het werkstuk wordt beperkt, en het is gemakkelijk te werken. De soorten het geschotene uithameren omvatten geschoten staalschot, gietijzerschot, glas, ceramisch schot enz. om de hogere en hogere vraag van kwaliteit van onze cliënten te ontmoeten, besteedt onze fabriek reusachtige kosten om een nieuwe faciliteit te kopen om de pijpoppervlakte glanzender te maken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Helder of steen, welk soort oppervlakte wilt u?  3

 

 

Veel van onze buizen van de nikkellegering zullen ook geschoten worden uitgehamerd volgens klantenvereisten, en de oppervlakte is zeer mooi.

De bovengenoemde vier soorten oppervlaktebehandelingsmethodes zijn het vaakst ontmoet in onze productie. Zij hebben hun eigen voordelen en nadelen. Zolang de klanten verschillende behoeften hebben, zullen wij u helpen de rendabelste en geschikte oplossing kiezen

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867